Смартфони

Nokia G22 названо одним з найкращих винаходів 2023 року за версією TIME

Share

Компанія HMD, яка створила нове покоління ремонтопридатних смартфонів Nokia, увійшла до списку найкращих винаходів 2023 року за версією журналу TIME, завдяки смартфону Nokia G22. Смартфон із дизайном QuickFix дозволяє користувачам відремонтувати його самостійно в домашніх умовах.

Щорічний список найкращих винаходів 2023 року за версією TIME включає 200 надзвичайних інновацій, які здатні змінити наше життя, в тому числі Nokia G22 від HMD, який став першим у новій ері ремонтопридатним смартфоном.

“У час, коли інновації процвітають, для нас багато значить потрапити до цього знаменитого щорічного списку. Ми хочемо зробити ремонт телефонів доступнішим, простішим і красивішим для споживачів”, – говорить маркетинговий директор HMD Global, Ларс Зільбербауер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Позбудьтеся клопоту, пов’язаного з дорогим та довготривалим ремонтом. Nokia G22 дає вам можливість взяти на себе відповідальність за долю вашого смартфону завдяки партнерству з iFixit, яке дозволяє замовляти набори QuickFix онлайн, щоб самостійно замінити тріснутий екран, погнутий зарядний порт або стару батарею. В Україні замінні деталі до ремонтопридатних смартфонів будуть доступні вже найближчим часом.

Задня кришка Nokia G22 виготовлена зі 100% переробленого пластику. Смартфон має акумулятор, якого вистачає на три дні (при звичайному використанні) і який зберігає 80% своєї ємності після 800 циклів заряджання, а це означає, що він довше залишатиметься у хорошій формі. Сьогодні девайс доступний в Україні за ціною від 5399 гривень.

Після приголомшливого успіху Nokia G22, HMD пропонує можливість ремонту смартфонів у домашніх умовах у сегменті 5G, випустивши Nokia G42 5G, який також доступний в Україні за ціною від 7999 гривень у сірому та яскравому фіолетовому кольорах.

Вибір “Найкращого винаходу 2023 року” відбувся одразу після того, як компанія другий рік поспіль отримала Платиновий рейтинг сталого розвитку EcoVadis-2023. Компанія HMD Global входить до 1% підприємств, які пройшли аудит на предмет прихильності до сталих практик у виробництві комунікаційного обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nokia
  • Останні записи

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024

    1600-річний камінь із загадковим написом знайшли в англійському саду

    Чоловік в Англії, що пропалює свій сад, зробив унікальне відкриття. Він знайшов старий камінь із…

    13.05.2024

    Опубліковано зображення першого ноутбука на Snapdragon X Plus

    У мережі з'явилися якісні зображення ноутбука Lenovo IdeaPad Slim 5, побудованого на базі процесора Qualcomm…

    13.05.2024

    Що відомо про iPhone 16 Pro: характеристики, ціна, дата виходу

    Численні інсайди вказують на те, що в цьому поколінні найочікуваніший флагман отримає новий дизайн, збільшений…

    13.05.2024

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024