Дизайн нового Oppo A79 просочився в промо-матеріали

Дизайн нового Oppo A79 просочився в промо-матеріали
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo A79 незабаром з’явиться на ринку з чіпсетом Dimensity 6020 і зарядкою потужністю 33 Вт. Промо-матеріалами телефону поділився Sudhanshu1414 на платформі X, раніше відомій як Twitter. Вони демонструють велику батарею та легкий дизайн з тонким профілем, натхненний малюнком на задній панелі, що імітує пір’я.

Коли телефон надійде у продаж, він матиме 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті для зберігання даних. Телефон матиме слот microSD для зберігання до 1 ТБ додаткового місця для даних.

Камер на задній панелі буде дві, попри заплутаний дизайн кружечків всередині кружечків. Основна камера матиме датчик Samsung JN1 на 50 МП, а друга — простий датчик глибини на 2 МП. Фронтальна камера всередині перфоратора має датчик на 8 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рекламується зарядка SuperVOOC, яка наповнює акумулятор ємністю 5 000 мАг за 74 хвилини від 0 до 100%. Пристрій явно призначений для аудиторії в Південно-Східній Азії, оскільки в промо-матеріалах зазначено, що зарядка протягом 15 хвилин може забезпечити час автономної роботи для перегляду чемпіонату світу з крикету ICC, який триває понад три години.

Oppo A79 також буде оснащений подвійними стереодинаміками та режимом Ultra Volume, який, як повідомляється, може збільшити гучність до 300%.

Промо-матеріали дають сміливу обіцянку 36-місячного захисту, що означає, що він повинен працювати “як новий” протягом трьох років.

Джерело не має жодної інформації про те, коли буде анонсовано Oppo A79.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.