iQOO 12 вийде вже 7 листопада і матиме флагманський Snapdragon 8 Gen 3 та ігри зі 144 к/с

Snapdragon 8 Gen 3
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний запуск iQOO 12 у Китаї відбудеться вже 7 листопада, а глобальний реліз заплановано на кінець цього року. Смартфон буде одним з перших на ринку на базі щойно представленого чіпсета Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, що, мабуть, не дивно. Однак це буде перший ігровий телефон, орієнтований на нову SoC.

Для покращення ігрової графіки в iQOO 12 буде використовуватися спеціальний дисплейний процесор з апаратним прискоренням трасування променів, подібний до технології, яку Apple представила в iPhone 15 Pro минулого місяця. Передбачається, що це дозволить створювати ультрареалістичне освітлення, відображення і тіні в мобільних іграх для величезного стрибка в зануренні.

iQOO 12 запускатиме популярні мобільні ігри, такі як PUBG Mobile, PUBG New State, Genshin Impact та LoL Mobile зі швидкістю 144 кадрів в секунду з інтерполяцією кадрів. До речі, це далеко не повний список ігор, які будуть підтримуватися — очікуйте ще більше сюрпризів. Телефон прорветься через обмеження частоти кадрів, встановлене розробниками ігор, щоб забезпечити справжній ігровий досвід з високою частотою кадрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх кількох років iQOO співпрацює з BMW M Motorsport, і це не зміниться з виходом iQOO 12. Буде також спеціальна “Легендарна версія, натхненна BMW M Motorsport”. Очікуються звичні смуги BMW M по всій задній частині, а також індивідуальні теми.

iQOO 12 обіцяє стати однією з найцікавіших новинок наступних кількох тижнів, тож слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнатись більше деталей про нього.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.