Смартфон з найяскравішим екраном: OnePlus 12 отримає пікову яскравість 3000 ніт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Китайський виробник смартфонів OnePlus планує випустити свій наступний флагманський смартфон OnePlus 12 у Китаї в листопаді 2023 року, а у світі – в січні 2024 року. Останнім часом цей смартфон не раз потрапляв до заголовків газет, а завдяки різним витокам і повідомленням ми маємо деяке уявлення про його технічні характеристики. Нещодавно в мережу просочилися рендери 5K цього майбутнього пристрою, що дають змогу ближче познайомитися з його дизайном.

Реклама

Лише кілька годин тому було підтверджено, що OnePlus 12 буде оснащений дисплеєм BOE, виготовленим на замовлення, а тепер тіпстер Digital Chat Station повідомив, що смартфон, за чутками, матиме пікову яскравість 3000 ніт.

OnePlus 12: технічні характеристики (очікувані)

Стверджується, що смартфон буде оснащений дисплеєм BOE з роздільною здатністю 2k, ШІМ-підсвічуванням з частотою 2160 Гц і частотою оновлення 120 Гц. Згідно з попередніми повідомленнями, пристрій працюватиме на базі процесора Snapdragon 8 Gen 3 у парі з оперативною пам’яттю об’ємом до 24 ГБ і внутрішнім накопичувачем об’ємом 1 ТБ. Очікується, що пристрій буде оснащено акумулятором ємністю 5400 мАг, що підтримує дротову зарядку потужністю 100 Вт і бездротову зарядку потужністю 50 Вт.

Очікується, що OP12 працюватиме під управлінням ОС Android 14 на базі OxygenOS. Для селфі в ньому може бути встановлена 32-мегапіксельна фронтальна камера. Задній круглий модуль камери, як стверджується, оснащений 50-мегапіксельною основною камерою Sony IMX966 з підтримкою OIS, 50-мегапіксельним надширококутним об’єктивом IMX581 і 64-мегапіксельною перископічною телекамерою OmniVision OV64B.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ