Без категорії

Samsung Galaxy S24 Ultra перші рендери

Share

Пристрій Galaxy S24 Ultra, що готується до випуску, було помічено в багатьох чутках і оновленнях, і з кожним днем про майбутній смартфон стає відомо все більше і більше. Тепер з’явилося нове оновлення, яке вказує на зміну дизайну решітки динаміка смартфона.

Samsung Galaxy S24 Ultra – довгосмугова решітка динаміка

Флагман Samsung 2023 і попередник майбутнього Galaxy S24 Ultra, Galaxy S23 Ultra, крім отвору S-pen, мав отвори решітки динаміка в нижній частині з правого боку. Як уже говорилося, замість цієї конструкції, яку ми вже бачили на Galaxy S23 Ultra, в прийдешньому смартфоні передбачається використовувати отвір для динаміка у вигляді довгої смуги, як показано нижче.

До теперішнього часу відомо, що пристрій, найімовірніше, матиме титановий корпус, габарити 162,3 x 79 x 8,6 мм і масу 233 г.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші очікувані характеристики

Якщо говорити про передбачувані технічні характеристики, то, як вказується, пристрій буде оснащено двома варіантами процесорів – Snapdragon 8 Gen 3 і Exynos 2400, а також може комплектуватися до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x і 1 ТБ вбудованої пам’яті UFS 4.0.

Також повідомляється, що пристрій буде оснащено AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6,78 дюйма і роздільною здатністю QHD+. Співвідношення сторін дисплея може становити 19,5:9, а яскравість – 2500 ніт (до).

На задній панелі очікується наявність чотирьох камер: основної камери з роздільною здатністю 200 Мп, 12 Мп надширококутної камери, 10 Мп телефотокамери і 50 Мп перископічної телефотокамери. Також очікується наявність 12-Мп фронтальної камери.

У пристрої, найімовірніше, буде встановлений той самий акумулятор ємністю 5000 мАг, а смартфон, імовірно, підтримуватиме функцію дротового заряджання потужністю 45 Вт і більш швидке бездротове заряджання потужністю 25 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024

    Названо найшвидший суперкомп’ютер для штучного інтелекту

    Американський суперкомп'ютер Aurora став найпотужнішим у світі для роботи із завданнями штучного інтелекту. Його продуктивність…

    13.05.2024

    Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

    Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою…

    13.05.2024

    Apple запевняє, що ультратонкий iPad Pro M4 не гнутиметься

    На минулій презентації Apple заявила, що "новий iPad Pro - найтонший продукт компанії за всю…

    13.05.2024