Samsung Galaxy S24 Ultra перші рендери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій Galaxy S24 Ultra, що готується до випуску, було помічено в багатьох чутках і оновленнях, і з кожним днем про майбутній смартфон стає відомо все більше і більше. Тепер з’явилося нове оновлення, яке вказує на зміну дизайну решітки динаміка смартфона.

Samsung Galaxy S24 Ultra – довгосмугова решітка динаміка

Флагман Samsung 2023 і попередник майбутнього Galaxy S24 Ultra, Galaxy S23 Ultra, крім отвору S-pen, мав отвори решітки динаміка в нижній частині з правого боку. Як уже говорилося, замість цієї конструкції, яку ми вже бачили на Galaxy S23 Ultra, в прийдешньому смартфоні передбачається використовувати отвір для динаміка у вигляді довгої смуги, як показано нижче.

До теперішнього часу відомо, що пристрій, найімовірніше, матиме титановий корпус, габарити 162,3 x 79 x 8,6 мм і масу 233 г.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші очікувані характеристики

Якщо говорити про передбачувані технічні характеристики, то, як вказується, пристрій буде оснащено двома варіантами процесорів – Snapdragon 8 Gen 3 і Exynos 2400, а також може комплектуватися до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x і 1 ТБ вбудованої пам’яті UFS 4.0.

Також повідомляється, що пристрій буде оснащено AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6,78 дюйма і роздільною здатністю QHD+. Співвідношення сторін дисплея може становити 19,5:9, а яскравість – 2500 ніт (до).

На задній панелі очікується наявність чотирьох камер: основної камери з роздільною здатністю 200 Мп, 12 Мп надширококутної камери, 10 Мп телефотокамери і 50 Мп перископічної телефотокамери. Також очікується наявність 12-Мп фронтальної камери.

У пристрої, найімовірніше, буде встановлений той самий акумулятор ємністю 5000 мАг, а смартфон, імовірно, підтримуватиме функцію дротового заряджання потужністю 45 Вт і більш швидке бездротове заряджання потужністю 25 Вт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.