Mediatek Dimensity 9300 встановив новий рекорд AnTuTu

Mediatek Dimensity 9300 встановив новий рекорд в AnTuTu
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Mediatek випустить Dimensity 9300 з унікальним восьмиядерним процесором, і сьогодні платформа з’явилася в базі даних AnTuTu. SoC набрала понад 2 мільйони балів, що є новим рекордом, а також заслуговує на увагу оцінка кожного окремого компонента.

Процесор матиме 4 блоки Cortex-X4 і 4 Cortex-A720, ймовірно, в кластерній комбінації 1+3+4. “Маленьких” блоків Cortex-A520 немає.

Пристрій, який використовувався в цьому тесті, невідомий, і номер моделі нам нічого не говорить – це може бути тестовий стенд. Він був протестований з 16 ГБ оперативної і 512 ГБ постійної пам’яті, а ОС – Android 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mediatek Dimensity 9300

Цей результат – перший раз, коли ми бачимо, що телефон перевищив поріг 2 000 000 балів в AnTuTu. Кожен компонент набагато вищий за будь-який результат Snapdragon 8 Gen 2 – процесор на 65% кращий, графічний процесор на 55%, оперативна пам’ять LPDDR5X RAM + накопичувач UFS 4.0 на 33% швидший, а користувацький інтерфейс набрав понад 50% більше балів.

Всі ці цифри – це сира продуктивність апаратного забезпечення. Реальний досвід навряд чи буде настільки різко відрізнятися, якщо тільки ви не отримаєте дійсно вражаюче охолодження. Mediatek ще не оголосила, коли з’явиться Dimensity 9300 і які телефони отримають його першими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.