Три найкращих смартфони, які коштують дешевше, ніж могли б

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При виборі смартфона головне — розуміти, скільки можеш витратити на покупку. Через кризу, що тривала, ціни на гаджети постійно змінюються. Як зробити оптимальний вибір та правильно вкласти гроші? Розглянемо найцікавіші варіанти.

Xiaomi Redmi 12 8/256GB

Відмінний бюджетний телефон від Xiaomi в ціновому сегменті до 10 000 гривень, дизайн якого можна порівняти зі смартфонами середнього цінового сегмента. Гаджет повністю підходить для щоденного користування: пошукові завдання, спілкування у соціальних мережах, дзвінки та відеозв’язок. Смартфон оцінять користувачі, які не запускають ресурсомісткі ігри. Новинка від Xiaomi доступна в чорному, сріблястому та блакитному кольорі.

Величезний та плавний IPS-дисплей діагоналлю 6,79 дюйма. Частота оновлення 90 Гц порадує плавним прокручуванням і перегортанням. На екран із заводу нанесена плівка з олеофобним покриттям. Камера забезпечена трьома модулями (50 + 8 + 2 Mpix), LED-спалахом та фазовим автофокусом. Фронтальна камера – 8 мегапікселів. Якість фото і відео варта бюджетного сегменту, особливо при достатньому освітленні. Фотографії виходять яскравими, чітко передаються кольори та контраст. За автономність відповідає незнімний акумулятор на 5000 мАг за допомогою швидкої зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наборі – силіконовий чохол. Рамка смартфона виготовлена ​​з матового пластику, а завдяки скляній кришці з зворотного боку виглядає стильно. Корпус захищений від пилу та вологи (стандарт IP53). У воду не можна занурювати телефон, але бризок води або падіння в пісок пристрій не боїться. Гаджет досить легкий для своїх розмірів – 198,5 грам.

У телефоні 8 Гб ОЗУ – проблем із багатозадачністю не буде. Об’єм накопичувача – 256 ГБ (можна розширити картою microSD). Смартфон працює під керуванням Android 13 з оболонкою MIUI 14, яка дозволяє активувати керування жестами. Сканер відбитків пальців знаходиться на правій грані, є розблокування по обличчю за допомогою передньої камери. Оплата NFC доступна. За допомогою програми Mi Remote через інфрачервоний порт можна керувати різними побутовими приладами.

Honor 90 8/256GB

HONOR 90 відрізняється стильним дизайном, флагманським немиготливим екраном, достатньою потужністю та однією з найкращих камер у класі. Це середньобюджетний смартфон. На ринку Honor 90 коштує близько 20 тисяч гривень.

Смартфон стане гарним рішенням для перегляду відеоконтенту. Він оснащений великим (6,7 дюйма) та якісним AMOLED-екраном (запас по яскравості стане у нагоді і при яскравих сонячних променях) з частотою оновлення екрану в 120 Гц. Екран має закруглення по всіх чотирьох сторонах – це головна фішка смартфона. Сканер відбитків – на екрані. Великі блоки камер мають незвичайний 3D ефект і нагадують місячний силует. Honor 90 доступний у смарагдовому зеленому, північному чорному кольорі та кольорі з гарною назвою арктичний лід.

Хороша камера 200 мегапікселів дозволяє покращити деталі фотографій та реалізувати ефект оптичного зуму. Фронтальна камера – 50 мегапікселів. Смартфон порадує якісними селфі, а блогери можуть знімати відео в 4К.

Дуже зручний інтерфейс: великі іконки та барвисті анімації. Існують різні режими роботи, оптимізація налаштувань системи для збільшення продуктивності, зовнішній вигляд значків можна змінювати під себе, клонувати програми та додати на робочий стіл бічну панель швидкого доступу. Потужності достатньо для запуску ресурсоємних ігор та додатків. Автономність забезпечує акумулятор ємністю 5000 мА•год із швидкою зарядкою на 66 Ватів у комплекті. Компонування пам’яті 8/256 достатньо.

Poco X5 Pro 5G

Цікава новинка від бренду Xiaomi з великим екраном, тонким та легким корпусом, який приємно тримати у руці. При ціні від 14 тисяч гривень POCO X5 Pro 5G чудовою ергономікою та балансом між габаритами та вагою корпусу. Смартфон має 6,67-дюймовий дисплей. AMOLED-екран без мерехтіння – особливість цієї моделі, картинка дуже красива і реалістична. Місткість акумулятора стандартна для смартфонів – 5000 мАг, тому автономності навіть дуже активному користувачеві вистачить на добу.

Дивно, що POCO продається за такою низькою ціною. Об’єм оперативної пам’яті – 8 Гб, вбудованої – 256 Гб. Її можна збільшити за рахунок картки microSD на 1024 Гб. Гібридний слот, передбачено використання двох nano-SIM. Процесора та оперативної пам’яті вистачає на більшість повсякденних завдань. Модуль NFC для безконтактної оплати передбачено та надійно працює. Тип захисту IP53 дозволяє не перейматися попаданням вологи в роз’єми.

Хороший набір камер: 108-мегапіксельний головний модуль, надширококутник на 8 Мп та макромодуль з роздільною здатністю 2 Мп. Камера з роздільною здатністю 16 Мп – для автопортретів та відеодзвінків. Авторизація проходить по відбитку пальця сканером на бічній грані або розпізнавання обличчя. Телефон доступний у чорному, жовтому та блакитному кольорі.

Важлива думка

Середньостатистичний користувач смартфонів, купуючи новий телефон, прагне отримати максимум привілеїв при мінімумі витрат. Вибравши смартфон з ефектним дизайном корпусу та екрану, вам гарантовано увагу оточуючих. Знімати цікаві ролики або запускати видовищні ігри можна і без високих фінансових вкладень, головне – правильно розставити пріоритети та вибрати телефон безпосередньо під свої завдання та цілі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.