Huawei може випустити дешевий складаний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei готується до виходу на бюджетний ринок складних телефонів, представивши в першій половині 2024 р. смартфон-розкладачку, як повідомляє джерело під ніком Revegnus. Цей бюджетний телефон-розкладачка може вийти на ринок за ціною до 735 доларів.

Минулого року компанія Huawei представила модель Pocket S – свою першу спробу створити розкладний телефон початкового рівня і більш доступну альтернативу моделі P50 Pocket. Ці телефони, що відрізняються оригінальним дизайном з двома великими круглими елементами на кришці, один з яких служить бампом для камери, а інший – круглим екраном з діагоналлю 1,04 дюйма, спочатку випускалися виключно в Китаї.

Незважаючи на те, що складні телефони почали привертати увагу споживачів, вони все ще являють собою невеликий сегмент широкого ринку смартфонів. Однак галузеві аналітики прогнозують значне зростання ринку складних телефонів: за оцінками IDC, у 2023 р. світові поставки складних телефонів становитимуть 21,4 млн штук, що на 50% більше, ніж у 2022 р. За прогнозами, до 2027 року частка складних телефонів на ринку становитиме 3,5%, що відповідає понад 48 млн поставок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.