Samsung отримує четвертого постачальника акумуляторів для серії Galaxy S24

Samsung отримує четвертого постачальника акумуляторів для серії Galaxy S24
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця ми дізналися, що Samsung співпрацює з трьома постачальниками акумуляторів для лінійки Galaxy S24. Принаймні, для Galaxy S24+. Це Samsung SDI Vietnam, Ningde Amperex Technology Limited та ELENTEC India. Тепер ми чуємо про нове ім’я – Navitasys India.

За даними корейського сертифікаційного агентства Safety Korea, Navitasys India постачатиме Samsung акумулятори з модельним кодом EB-BS928ABY, які, як ми знаємо, будуть використовуватися для Galaxy S24 Ultra.

S24 і S24+ отримають акумулятори з модельними позначеннями EB-BS922ABY і EB-BS926ABY відповідно. Вони не включені до списку, тому поки що невідомо, чи постачатиме Navitasys India акумулятори лише для S24 Ultra, чи й для двох інших телефонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також поки що невідомо, чи індійські постачальники акумуляторів Samsung постачатимуть батареї лише для моделей S24, зібраних на їхньому заводі в Індії, який наразі є найбільшим діючим заводом з виробництва мобільних телефонів у світі, чи постачатимуть батареї й в інші країни.

За чутками, серію Samsung Galaxy S24 буде представлено в січні 2024 року, тож очікуйте почути більше про неї в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.