Samsung планує поставити 20 мільйонів складаних пристроїв у 2024 році

Samsung планує поставити 20 мільйонів складаних пристроїв у 2024 році
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, Samsung планує продати 20 мільйонів складних телефонів у 2024 році. Згідно з повідомленням корейського видання The Elec, у 2024 році Samsung ставить перед собою велику мету — продати 20 мільйонів одиниць існуючих Galaxy Z Fold5, Z Flip5 і майбутніх Galaxy Z Fold6 і Z Flip6 наступного року.

Очікується, що цього року Samsung відвантажить 10 мільйонів складаних пристроїв – 3 мільйони Galaxy Z Fold4 і Z Flip4, а також 7 мільйонів нинішніх двох моделей. Раніше цільовий показник поставок Samsung становив 16 мільйонів на 2023 рік.

У звіті йдеться про те, як Samsung застали зненацька тонші та легші складані смартфони Huawei – Mate X3, випущений у квітні, та Mate X5, випущений у вересні. Huawei розширює межі дизайну складних телефонів, незважаючи на величезні обмеження, спричинені санкціями США проти компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого боку, Samsung, незважаючи на доступ до більшої кількості технологій, застрягла на критикованому дизайні з помітними складками та незручним високим дисплеєм на кришці.

У звіті також йдеться про те, що Samsung розпочне великий редизайн Galaxy Z Fold6 у 2024 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.