Кольори серії Samsung Galaxy S24, можливо, були розкриті завчасно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Останні повідомлення про колірну гаму Galaxy S24 підтверджують, що компанія додала три цікаві варіанти до своїх попередніх чотирьох відтінків. Тепер до палітри додалися помаранчевий, світло-блакитний і світло-зелений кольори. Однак, білий колір все ще відсутній. Незважаючи на це, до офіційного анонсу Samsung можна залишатися в надії на випуск білої версії Galaxy S24 Ultra до Дня святого Валентина.

Реклама

Мобільна індустрія сьогодні сповнена чуток і спекуляцій про майбутні релізи. Якоїсь таємниці вже не залишається, і до цього можна віднести і Galaxy S24, нове покоління флагманських смартфонів від Samsung.

До офіційного виходу цієї серії залишається приблизно три місяці, але безліч інсайдерів і витоків вже розкрили деякі відомості про Galaxy S24.

За словами Янга, Galaxy S24, S24 Plus і S24 Ultra будуть доступні в чорному, сірому, фіолетовому і жовтому кольорах.

Однак, варто зазначити, що жовті смартфони досить рідкісні, тому випуск трьох жовтих моделей від Samsung буде незвичайним і привабливим рішенням. Крім того, фіолетовий колір також незвичайний для серії Galaxy S, але передбачається, що він буде нагадувати лавандовий відтінок, який використовується в попередній моделі.

Все це створює інтерес і передчуття перед презентацією нової серії Galaxy S24.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ