Samsung Galaxy Z Fold3 та Z Flip3 отримали доступ до Android 14 з бета-версією One UI 6

Samsung Galaxy Z Fold3 та Z Flip3 отримали доступ до Android 14 з бета-версією One UI 6
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх кількох тижнів Samsung швидко додає все більше і більше своїх смартфонів до бета-програми One UI 6, і сьогодні у нас є два нових учасники: Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3, обидва з 2021 року.

Бета-версія для цих двох смартфонів вже запущена в Південній Кореї, і якщо ви перебуваєте там і хочете приєднатися до бета-програми, все, що вам потрібно зробити, — це зайти в додаток Samsung Members і натиснути на величезний банер One UI 6, який ви побачите вгорі. Потім ви вводите деякі дані, після чого переходите в Налаштування > Оновлення програмного забезпечення, натискаєте Завантажити та встановити, і ви отримаєте останню бета-версію One UI 6 на базі Android 14 у вигляді бездротового оновлення програмного забезпечення.

Однак майте на увазі, що це, швидше за все, буде завантаження на 3 ГБ або близько того, тому переконайтеся, що у вас достатньо місця для цього, і що ви перебуваєте на з’єднанні, яке не змусить вас чекати вічність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Водночас Samsung наполегливо працює над першим стабільним випуском One UI 6 для сімейства Galaxy S23, який може вийти протягом наступних кількох тижнів. Старішим телефонам, таким як Fold3 і Flip3, безсумнівно, доведеться почекати трохи довше, але якщо Samsung вдасться повторити торішню вражаючу каденцію випуску оновлень, то чекати залишилося недовго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.