Інсайдер розкрив подробиці про новий iPhone 16 Pro: більший екран, поліпшені камери та швидкий 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський інсайдер Джефф Пу поділився своїми прогнозами щодо майбутньої моделі iPhone 16 Pro, в якій очікуються поліпшення в дизайні екрана, камери і модулів зв’язку.

Інсайдер Джефф Пу розкрив подробиці про новий iPhone 16 Pro: більший екран, поліпшені камери і швидкий 5G

Знаменитий китайський аналітик – Джефф Пу, розкрив свої припущення з приводу iPhone 16 Pro. Інформацію про його доповідь можна знайти на сайті 9to5Mac.

На думку Джеффа, діагональ дисплея iPhone 16 Pro збільшиться на 0,2 дюйма. Це дасть можливість включити в цей смартфон террапризму, аналогічну тій, що вже є в iPhone 15 Pro. Вона буде інтегрована в телеоб’єктив з 12-мегапіксельним датчиком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джефф також стверджує, що суперширококутна камера смартфона отримає оновлення у вигляді нової 48-мегапіксельної матриці. Apple востаннє оновлювала суперширококутну камеру в iPhone 13 Pro.

Джефф припускає, що iPhone 16 Pro отримають поліпшені комунікаційні модулі, включно з новим 5G-модемом Snapdragon X75 від компанії Qualcomm, який забезпечує швидкість завантаження до 7,5 Гбіт/с, а також підтримку Wi-Fi 7. Останній забезпечує максимальну швидкість завантаження до 46 Гбіт/с, що в чотири рази більше, ніж у Wi-Fi 6.

Що стосується базових моделей iPhone 16 і 16 Plus, вони збережуть свій двокамерний комплект, отримають процесор A17 Pro, 8 ГБ оперативної пам’яті, а також підтримку Wi-Fi 6e.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.