Смартфони

Для Samsung Galaxy Z Fold4, Z Flip4 та F23 стала доступною бета-версія One UI 6

Share

Минулого тижня Samsung випустила бета-версію One UI 6 для Galaxy Z Fold5 і Z Flip5, а тепер старіші смартфони також отримують перший досвід роботи з Android 14 – бета-версію прошивки отримали Galaxy Z Fold4 і Galaxy Z Flip4 у Південній Кореї. На диво, до них приєднується і середня модель Galaxy F23.

One UI 6 пропонує перероблену панель швидкого доступу, а також функції штучного інтелекту для Галереї – Photo Remaster, Object Eraser та інші. Крім того, Samsung Studio – це новий багатошаровий відеоредактор, який дозволяє додавати текст, наклейки та музику до ваших відео. Також з’явилися нові віджети камери, які можна налаштувати для запуску програми камери в певному режимі (наприклад, передня або задня камера, фото- або відеорежим, професійний режим, нічний режим тощо).

У версії 6 також внесено деякі зміни до багатозадачності. Коли ви відкриваєте спливаюче вікно і переходите до Нещодавніх програм, вікно більше не згортається, тож ви можете продовжувати користуватися ним після повернення. Тепер ви також можете перетягувати елементи на головному екрані двома руками – однією рукою ви тримаєте іконку або віджет, а іншою прокручуєте до потрібної панелі головного екрана. Це значно полегшує переміщення елементів на великому внутрішньому дисплеї Folds.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, коли бета-версія One UI 6 буде доступна для Samsung Galaxy Z Fold5 і Z Flip5 за межами Кореї, поки що не повідомляється. Оновлення для Z Fold5 і Z Flip5 вийшли тільки в США та Індії, тому Samsung не поспішає.

Що стосується Galaxy F23, то це версія Galaxy M23, що продається в Індії — обидва мають майже ідентичну апаратну частину і запускаються з Android 12. F23 отримав Android 13 у грудні минулого року. Це говорить про те, що оновлення для версії M23 не має сильно відставати, але ми поки що нічого не чули.

Поки ви чекаєте, вам слід встановити додаток Samsung Members, оскільки він знадобиться, щоб подати заявку на участь у бета-версії One UI Beta Program. Як тільки бета-версія стане доступною у вашому регіоні, у додатку з’явиться відповідне сповіщення. Звичайно, може бути розумніше пропустити бета-версію і просто дочекатися стабільного релізу.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
  • Останні записи

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024

    У мережу злили якісні фото новенького HONOR 200 Pro

    Хоча HONOR 200 Lite вже офіційно представлений, ми також очікуємо на появу ще як мінімум…

    13.05.2024

    Космічну “Руку Бога” показали на фантастичному фото

    Нове зображення одержано камерою темної енергії (DECam), встановленою на телескопі Бланко в Чилі. На кадрі…

    13.05.2024

    Samsung Galaxy S25 може стати чудовим ігровим смартфоном завдяки Snapdragon 8 Gen 4

    Samsung, швидше за все, випустить Galaxy S25 на початку наступного року, і очікується, що телефон…

    13.05.2024

    Скільки коштуватиме нова кишенькова консоль Asus ROG Ally X

    Минулого тижня Asus розкрила факт швидкого анонсу кишенькової консолі ROG Ally X, запланований на 2…

    13.05.2024