Для Samsung Galaxy Z Fold4, Z Flip4 та F23 стала доступною бета-версія One UI 6

Для Samsung Galaxy Z Fold4, Z Flip4 та F23 стала доступною бета-версія One UI 6
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня Samsung випустила бета-версію One UI 6 для Galaxy Z Fold5 і Z Flip5, а тепер старіші смартфони також отримують перший досвід роботи з Android 14 – бета-версію прошивки отримали Galaxy Z Fold4 і Galaxy Z Flip4 у Південній Кореї. На диво, до них приєднується і середня модель Galaxy F23.

One UI 6 пропонує перероблену панель швидкого доступу, а також функції штучного інтелекту для Галереї – Photo Remaster, Object Eraser та інші. Крім того, Samsung Studio – це новий багатошаровий відеоредактор, який дозволяє додавати текст, наклейки та музику до ваших відео. Також з’явилися нові віджети камери, які можна налаштувати для запуску програми камери в певному режимі (наприклад, передня або задня камера, фото- або відеорежим, професійний режим, нічний режим тощо).

У версії 6 також внесено деякі зміни до багатозадачності. Коли ви відкриваєте спливаюче вікно і переходите до Нещодавніх програм, вікно більше не згортається, тож ви можете продовжувати користуватися ним після повернення. Тепер ви також можете перетягувати елементи на головному екрані двома руками – однією рукою ви тримаєте іконку або віджет, а іншою прокручуєте до потрібної панелі головного екрана. Це значно полегшує переміщення елементів на великому внутрішньому дисплеї Folds.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, коли бета-версія One UI 6 буде доступна для Samsung Galaxy Z Fold5 і Z Flip5 за межами Кореї, поки що не повідомляється. Оновлення для Z Fold5 і Z Flip5 вийшли тільки в США та Індії, тому Samsung не поспішає.

Що стосується Galaxy F23, то це версія Galaxy M23, що продається в Індії — обидва мають майже ідентичну апаратну частину і запускаються з Android 12. F23 отримав Android 13 у грудні минулого року. Це говорить про те, що оновлення для версії M23 не має сильно відставати, але ми поки що нічого не чули.

Поки ви чекаєте, вам слід встановити додаток Samsung Members, оскільки він знадобиться, щоб подати заявку на участь у бета-версії One UI Beta Program. Як тільки бета-версія стане доступною у вашому регіоні, у додатку з’явиться відповідне сповіщення. Звичайно, може бути розумніше пропустити бета-версію і просто дочекатися стабільного релізу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.