Від Xiaomi до Samsung: які смартфони зможуть замінити iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська компанія Apple на початку вересня представила нову лінійку смартфонів. Йдеться про iPhone 15. Продажі в Україні вже почалися.

Звичайно ж, не всі готові платити величезні гроші за новинки Apple, в яких нового відверто мало. Тому можна придивитися до флагманських моделей від відомих виробників, які несильно програють iPhone 15, а деякі з них ще й коштують наполовину дешевше.

Шість основних суперників iPhone 15 і 15 Pro:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Nothing Phone (2),
  • Honor Magic5 Pro,
  • HUAWEI P60 Pro,
  • Xiaomi 13 Ultra,
  • Samsung Galaxy S23 Ultra,
  • Infinix NOTE 30 VIP.

Кожен з перерахованих вище смартфонів може стати заміною iPhone 15 і 15 Pro. Тут все залежить лише від того, що вам більше подобається. Якщо готові спробувати щось нове і з хорошим дизайном, то варто придивитися до Nothing Phone, який ще часто називають китайським iPhone. При цьому HUAWEI P60 Pro теж не поступається у візуальному оформленні, а якщо хочете робити чудові фотографії, то ваш вибір – Xiaomi 13 Ultra або Honor Magic5 Pro. Для поціновувачів перевірених часом брендів чудово підійде Samsung Galaxy S23 Ultra

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.