Гідний конкурент “айфон”. Pixel 8 Pro виявився набагато міцнішим за попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зак Нельсон з каналу JerryRigEverything оцінив міцність Google Pixel 8 Pro за допомогою свого традиційного тесту: блогер спробував зігнути смартфон, подряпати корпус, дисплей, скло камери і задню панель. У підсумку телефон виявився набагато міцнішим за Pixel 7 Pro, який “розійшовся” в області блоку камер.

У тесті на стійкість до подряпин дисплей Pixel 8 Pro показав типовий для скла Corning Gorilla Glass результат: перші сліди від кернера з’явилися на шостому рівні твердості за шкалою Мооса. Корпус смартфона виконаний з алюмінію, тому легко піддається лезу канцелярського ножа. Нельсон звернув увагу, що кнопки гучності та вимкнення можна легко витягти з рамки. Але це не завадило смартфону отримати захист від вологи та пилу за стандартом IP68.

Екран, матове заднє скло і захисне скло камер не вдалося подряпати ножем. Головний тест на згинання Pixel 8 Pro теж пройшов успішно: блогеру не вдалося погнути рамку навіть у місцях, де вона переривається на пластикові вставки, а захисне скло екрану та задня панель не відклеїлися і залишилися цілими. Апарат продемонстрував лише два недоліки: при згинанні корпус заскрипів, а в тесті на високу температуру за допомогою запальнички матриця точково почорніла і більше не відновилася. Але смартфон все одно успішно пройшов тест на міцність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.