One UI 6 отримає супер корисний віджет камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

One UI 6.0 сповнений нових функцій і поліпшень користувацького інтерфейсу. Samsung, схоже, приділив особливу увагу додаткам “Камера” і “Галерея”, і одним з найкращих нових доповнень щодо додатка “Камера” став віджет камери на головному екрані.

Як ви знаєте, додаток “Камера” на смартфонах Galaxy підтримує безліч різних режимів зйомки. У нас є звичайні режими “Фото” і “Відео”, портретний режим для зйомки з ефектом боке, спеціальний нічний режим, гіперлапс, уповільнене знімання і багато іншого. За замовчуванням під час увімкнення камери ви зазвичай бачите режими “Фото”, “Відео” і “Портрет”, тоді як інші режими приховані на вкладці “Додатково”.

Є можливість налаштувати, які режими ви хочете бачити на екрані основної камери, а також ви можете змусити застосунок запам’ятовувати останній використаний режим, фільтри та деякі інші налаштування щоразу, коли ви її відкриваєте.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І тепер в One UI 6 компанія Samsung додала віджети камери, які можна розмістити на головному екрані і відкрити будь-який режим камери одним дотиком, що повністю позбавляє від необхідності спочатку відкривати додаток “Камера”, а потім вручну перемикатися на конкретний режим зйомки.

Ви можете додати на головний екран кілька віджетів, кожен з яких буде призначений для обраного вами режиму. Ви також можете вирішити, чи буде віджет відкривати задню або передню камеру, вибрати, в якому альбомі зберігатимуться зображення і відео, зняті з цього віджета, а також змінити фон віджета на будь-яке зображення, яке вам подобається або ж поставити останнє зняте фото.

Віджет камери за замовчуванням являє собою віджет розміром 2×2, і хоча не можна змінити кількість рядків, які він займає, можна зменшити його, щоб він займав тільки один стовпець, або навпаки, збільшити.

Якщо ви не хочете мати кілька віджетів на головному екрані, замість цього ви можете використовувати функцію стекування віджетів One UI, щоб об’єднати всі віджети камери в один віджет. Щойно ви це зробите, ви зможете просто проводити пальцем вліво і вправо, щоб перемикатися між різними віджетами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.