OnePlus випустив тизер OnePlus 6 Marvel Avengers Edition

Компанія OnePlus представить свій новий флагман 16 травня в Лондоні. Але відомо, що крім звичайної версії повинні показати ще одну, присвячену виходу нового Супергеройського блокбастера  « Месники: Війна Нескінченності » .

OnePlus випустила тізер, в якому є уривки з фільму, а також “одним оком” можна розгледіти деякі деталі смартфона. Задня частина пристрою отримає карбонове покриття. Спереду видніється великий екран з мінімальними рамками і вирізом. Швидше за все, крім дизайну, в системі OxygenOS будуть присутні ексклюзивні теми оформлення, як це було у OnePlus 5T Star Wars Edition .

В іншому ж смартфон нічим не буде відрізнятися від звичайного OnePlus 6. У нього буде 6.28-дюймовий дисплей, чіп Snapdragon 845, швидше за все 8 Гб оперативної пам’яті і 256 ГБ ПЗП, подвійна камера на 12 Мп + 20 Мп, а також захист від води по стандарту IP67 або IP68.

OnePlus 6 Marvel Avengers Edition представлять 17 травня. Новинка стане ексклюзивом для індійського ринку. Можливо, пізніше смартфон з’явиться і в інших країнах.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.