Google розповіла, чи варто чекати смартфон Pixel за $200

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що новенькі Pixel 8 і Pixel 8 Pro подорожчали на $100, Google продовжує пропонувати один із найкращих доступних смартфонів – Pixel 7a за $499.

Однак ті, хто сподівався на ще дешевший пристрій, можуть залишитися розчарованими. Високопоставлений представник Google, віце-президент мобільного бізнесу компанії, Нанда Рамачандран, заявив, що ймовірність випуску ультрабюджетного пристрою лінійки найближчим часом вкрай мала.

Відповідаючи на запитання про можливість випуску Pixel вартістю близько $200, він заявив, що це “дуже малоймовірно”. За словами топ-менеджера, для створення такого пристрою довелося б йти на надто багато компромісів, особливо в частині камери, безпеки та ШІ-функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А враховуючи, що камера завжди була ключовим елементом смартфонів Pixel, подібні поступки фактично неможливі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.