Професійний дроптест довів, що iPhone 15 Pro Max і Galaxy S23 Ultra жахливо крихкі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія зі страхування пристроїв розбила найдорожчі флагмани цього року: iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold5 і Google Pixel Fold. Розкладачки виявилися міцнішими, але не на багато.

Реклама

Тест проводили фахівці з Allstate Protection Plans. Випробування почалися із занурення у воду. Завдяки серйозному вологозахисту всі піддослідні продовжили працювати в штатному режимі, після чого смартфони піддали більш жорсткому випробуванню бетоном.

Унаслідок падіння з висоти майже два метри на тротуар iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S23 Ultra розбилися з першого разу – по дисплеях пішла “павутинка”, але вони продовжували працювати. Те ж саме сталося з приземленням на задню частину. Причому на відміну від Samsung, “яблучний” смартфон на додачу позбувся об’єктивів камер.

Розкладні Samsung Galaxy Z Fold 5 і Google Pixel Fold показали себе відносно краще. У розкритому стані деформувалася рамка, однак варто пам’ятати, що технологія гнучких екранів не містить скла, а отже значно міцніша. Передні ж дисплеї перетворилися на крихту так само швидко, як і їхні перші випробувані.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ