У мережі з’явилося зображення білого OnePlus 6

Компанія OnePlus вже офіційно оголосила дату анонса свого нового смартфона OnePlus 6. Презентація пройде 16 травня в Лондоні. Інформація про пристрій вже багато чого відомо, проте в мережі продовжує з’являтися нова інформація і фотографії смартфона.

Що показали

На цей раз, ресурс Videocardz поділився зображенням OnePlus 6 в білому кольорі. Новинка виглядає також, як і на попередніх витоках. У нього великий екран з мінімальними рамками і вирізом, як у iPhone X. На задній панелі пристрою є подвійний модуль основної камери, спалах, сканер відбитків пальців і логотип компанії. Також внизу видніється напис «Designed by OnePlus».

Що відомо

Згідно з останньою інформацією, смартфон оснастять 6.28-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD +. «Під капотом» новинки буде встановлений чіп Snapdragon 845, 6/8 ГБ ОЗУ і 64/128/256 ГБ ПЗУ. Також відомо, що смартфон отримає батарею на 3450 мАг з підтримкою другого покоління швидкої зарядки Dash Charge, подвійну камеру на 12 Мп + 20 Мп. Крім білого кольору, очікується ще синій і стандартний чорний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.