Ось чому варто користувачам iPhone почекати ще один рік і оновити його у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

До презентації iPhone 15 залишається близько місяця, і багато споживачів уже готуються до переходу на нову версію iPhone. Однак не всі вважають, що варто так поспішати з переходом на нову лінійку iPhone 15. X-джерело під ім’ям Unknown21, він же @URedditor, (з сайту BGR), каже: “Після анонсу 15-ї серії можна очікувати, що багато продавців будуть роздмухувати з мухи слона, ніби це найреволюційніша річ у світі. Я ж скажу вам прямо – це посередність, яка не варта уваги. Лінійка 2024 – ось це те, на що потрібно звернути увагу”.

Реклама

Непрофільні моделі iPhone 15 цього року отримають низку приємних поліпшень, включно з додаванням Dynamic Island і об’єднаних 48-Мп сенсорів для основної ширококутної камери. Чипсет, на якому зараз працюють iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max, 4-нм A16 Bionic, цього року буде використовуватися і в непрофесійних моделях iPhone 15.

Моделі iPhone 15 Pro повинні отримати новий титановий корпус і оснащуватися 3-нм SoC A17 Bionic. Імовірно, Apple збільшить обсяг оперативної пам’яті в нових моделях Pro до 8 ГБ з 6 ГБ залежно від обсягу пам’яті телефону. iPhone 15 Pro Max вперше в історії iPhone буде оснащений перископічним об’єктивом, який збільшить можливості оптичного зуму телефону з 3х до 6х.

X тіпстер радить почекати з оновленням iPhone до наступного року Діана Чупанова
Усі чотири моделі отримають збільшену ємність акумулятора і новий блискучий порт USB-C для зарядки і передачі даних у нижній частині пристрою. Він замінить фірмовий порт Lightning, що з’явився 2012 року в iPhone 5. Порт Lightning прийшов на зміну громіздкому 30-контактному порту, який Apple використовувала в перших чотирьох поколіннях своїх смартфонів.

Так навіщо ж чекати 2024 року? Перш за все, Марк Гурман заявив, що наступного року ми отримаємо iPhone 16 Ultra, щоб підкреслити відмінності між Pro і топовою моделлю. За словами @URedditor, Apple “експериментує з різними речами”, а це “означає, що попереду щось більш багатообіцяюче”.

Про серію iPhone 16 ми чули таке: iPhone 16 Ultra нібито отримає більший 6,9-дюймовий дисплей, а екран iPhone 16 Pro буде збільшено до 6,2 або 6,3 дюйма. Збільшення розміру екрана iPhone 16 Pro дасть змогу Apple наступного року включити в обидві моделі Pro об’єктив перископа. Згадайте немеханічні твердотільні кнопки регулювання гучності, які спочатку передбачалося використовувати в моделях iPhone 15 Pro цього року? Можливо, ми побачимо їх наступного року.

А в iPhone 16 і iPhone 16 Plus, за чутками, повернуться до вертикального розташування задньої камери – такий дизайн Apple не використовувала з часів iPhone 12.

То що ж ви будете робити? Чи будете ви оновлюватися цього року або постараєтеся протягнути ще один рік до виходу лінійки iPhone 16?

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ