Стала відома дата презентації Honor Magic Vs2 та Watch 4 Pro

Стала відома дата презентації Honor Magic Vs2 та Watch 4 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім нещодавно, в липні, Honor представили Magic V2, але компанія вже готується до наступного запуску складного смартфона. Офіційно анонсують Honor Magic Vs2 12 жовтня, як повідомили в Weibo, і разом з ним ми також побачимо новий годинник Watch 4 Pro.

Презентація відбудеться в четвер, але до неї буде невеликий анонс завтра, 10 жовтня, коли аудиторії Китаю буде представлений Honor Play 50 Plus.

Очікується, що бренд Honor презентує Magic Vs2 як м’яке оновлення в порівнянні з тогорічним Magic Vs. Свіжі результати тестувань від Geekbench вказують на наявність чіпсету Snapdragon 8+ Gen 1 і 16 ГБ оперативної пам’яті. Vs2 отримає головну камеру на 50 Мп, і цікаво, чи вирішили в Honor залишити також і 50 Мп ультраширококутню та 8 Мп телефотокамери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здається, основною особливістю Magic Vs2 буде його корпус – він повинен бути тонший, ніж у моделі Vs, яка вже мала чудовий тонкий профіль 6,1 мм в розгорнутому стані. Телефон був сертифікований з підтримкою швидкої зарядки потужністю 66 Вт, як і в інших пристроях від Honor Magic V, і хоча тут немає змін, це все ще досить швидкий стандарт серед складних смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОWeibo

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.