Categories: Смартфони

Elephone A4 працює під управлінням Android 8.1 і коштує менше $100

Share

Компанія Elephone анонсувала смартфон Elephone A4 для любителів недорогих гаджетів з флагманськими опціями. Він отримав підтримку швидкої зарядки, Android 8.1 і функцію сканування особи. 90% передньої панелі займає широкоформатний дисплей діагоналлю 5,85 дюйма з мінімальними рамками. За запевненням виробника, в руці апарат відчувається компактніше, ніж аналогічні моделі з діагоналлю 5,5 дюйма. А в порівнянні з іншими смартфонами з бюджетної лінійки компанії, A4 відрізняється збільшеною місткістю акумулятора – 3000 мАг. Сьогодні Elephone A4 можна замовити за низькою ціною.

Зовні Elephone A4 нагадує більш дорогі флагманські смартфони. Майже всю передню панель зайняв 5,85-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19:9 і вирізом під динамік, датчики і 5-мегапіксельну фронтальну камеру. Рама смартфона, як запевняє виробник, зроблена з нержавіючої сталі, а задня кришка – зі скла. Сканер відбитків пальців розташувався на правій грані, так що смартфон можна розблокувати, навіть коли він лежить на столі або знаходиться в автомобільному тримачі.

Побудований смартфон на базі чотирьохядерного процесора MediaTek MT6739, що працює на тактовій частоті 1,5 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті складає 3 ГБ. «З коробки» користувачеві для зберігання даних доступно 16 ГБ, але накопичувач можна розширити за допомогою карт пам’яті microSD до 128 ГБ. Основна камера одна і має роздільну здатність 8 Мп з інтерполяцією до 13 Мп і об’єктив зі світлосилою f / 2,0. Вбудований акумулятор на 3 000 мАг підтримує функцію швидкої зарядки. Гаджет оснащений гібридним слотом для двох SIM-карт і підтримує роботу в мережах 4G LTE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках попереднього замовлення виробник знизив вартість новинки до $99. Відправка смартфонів почнеться з 15 травня. Ціна актуальна протягом дня публікації.

Замовити Elephone A4 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

    Уже з 18 травня повинен запрацювати новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово…

    07.05.2024

    Експерти GameRant склали топ-8 найкращих процесорів на весну 2024 року

    Найбільш вдалий процесор, який можна купити просто зараз, це Intel Core i5-14600K. 14-ядерний чіп гарний…

    07.05.2024

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024