Samsung Galaxy S24 Ultra планує використовувати виключно Snapdragon 8 Gen 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з повідомленням корейського видання The Elec, Samsung Galaxy S24 Ultra використовуватиме винятково чипсет Snapdragon 8 Gen 3, незалежно від регіону, в якому його продаватимуть.

З іншого боку, Galaxy S24 і Galaxy S24+ використовуватимуть або Exynos 2400, або Snapdragon 8 Gen 3. Пристрої в Південній Кореї та Європі працюватимуть на Exynos, а пристрої в Північній Америці використовуватимуть Snapdragon, дуже схожий на нього. було в минулому.

Ця стратегія, безсумнівно, поляризує шанувальників Samsung, але, можливо, не так сильно, як зазвичай, оскільки раніше всі три моделі Galaxy S були Exynos або Snapdragon, залежно від регіону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, в Exynos 2400 використовується новітній 4-нм процес LPP+ від Samsung, і Samsung заявляє, що новий чіп буде майже вдвічі швидшим за продуктивністю процесора, ніж Exynos 2200, і майже в 15 разів швидшим за продуктивністю штучного інтелекту.

Тим часом, майбутній Snapdragon 8 Gen 3 буде використовувати новітній вузол TSMC, але в деяких повідомленнях стверджується, що у нього будуть версії як для 3-нм, так і для 4-нм процесу. Нам доведеться почекати до кінця місяця, щоб подивитися, чим це закінчиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.