Google надаватиме запасні частини для нової серії Pixel 8 протягом 7 років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним із великих анонсів заходу Pixel 8 стала нова розширена підтримка програмного забезпечення для телефонів Pixel цього року. Пошуковий гігант пообіцяв 7 років великих оновлень ОС і функцій. Це серйозне зобов’язання, і воно навіть більше, ніж те, що Apple готова запропонувати зі своїми пристроями iOS. Єдине, що може зрівнятися з ним, – це Fairphone 5, залежно від того, як рахувати.

Однак є пара невеликих проблем: телефони мають тенденцію ламатися, а їхні батареї зазвичай значно розряджаються за 7 років. На щастя, у Google це продумали, і офіційний представник пообіцяв, що компанія також забезпечить 7-річну підтримку обладнання. Запасні частини для Pixel 8 і 8 Pro будуть доступні протягом цього семирічного періоду.

На жаль, Google не розкрила жодних подробиць, але Google, найімовірніше, пропонуватиме свої запасні частини через свій офіційний сайт у Європі та Індії, а сервісним партнером Google у США є iFixit.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.