Funtouch OS 14: Оголошено список смартфонів vivo та iQOO, які отримають оновлення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відбувся офіційний реліз Funtouch OS 14 і стало відомо, які смартфони vivo і iQOO отримають це оновлення. Серед них 30+ смартфонів, включаючи моделі vivo X90 і X90 Pro, які отримають бета-оновлення в жовтні, та X80 Pro в листопаді. iQOO також поділилися своїм планом – понад десяток смартфонів iQOO отримають оновлення, починаючи з iQOO 11.

Реклама

Оновлення Funtouch OS 14 принесло покращення в таких сферах, як персоналізація, продуктивність, мультизадачність, плавність та приватність. Тепер користувачі мають можливість налаштувати годинник на екрані блокування, обирати різні шрифти та кольори. Також доступно багато нових стилів Always-On Display.

У розділі продуктивності додані інструменти для редагування відео в оригінальній якості, можливість експорту відео в 4K та багато нових фільтрів для редагування.

Також з’явилося вікно мультизадачності, яке полегшує роботу з кількома додатками одночасно.

Funtouch OS 14 також пропонує опції для покращення продуктивності, включаючи вивільнення оперативної пам’яті для швидкого запуску додатків, підтримку багатьох додатків у фоновому режимі та збереження інтерфейсу додатків для безперервного користування.

Щодо приватності, додано функції приховування додатків та захист паролем для фотографій та відображення екрана.

Отже, Funtouch OS 14 отримала багато цікавих нововведень і покращень для користувачів vivo та iQOO смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: