В Android 14 з’явилася опція, яка навіть не снилася власникам iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google додала нейромережевий генератор шпалер в Android 14. Про це пише The Verge.

Згідно з джерелом, перша публічна версія Android 14 отримала “розумний” генератор шпалер. Тепер користувачеві доступні не тільки різні алгоритми змішування емодзі та обробки фото – картинку можна буквально створити з нічого.

У розділі налаштування шпалер з’явився новий пункт – генерування шпалер за текстом. Користувач може ввести будь-яку фразу, і на підставі неї смартфон створить зображення, яке можна буде відразу встановити як фон. Щоб отримати максимально точний результат, потрібно коротко описати колір, матеріал і структуру – ОС запропонує кілька варіацій картинок у відповідь на запит.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На старті фіча з’явиться тільки в Google Pixel 8 і 8 Pro, але в перспективі має поширитися на більшу кількість девайсів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.