Смартфони

Експерти порівняли швидкість роботи iPhone 15 Pro Max і Galaxy S23 Ultra

Share
Час читання: < 1 хв.

Черговий етап битви флагманів провели автори порталу PhoneBuff. У запеклій сутичці на продуктивність зійшлися головні конкуренти на ринку смартфонів – iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S23 Ultra. Який виявився швидшим?

Умови випробування були такими: на обох смартфонах по черзі запускали додатки з одного і того ж списку. Для чистоти експерименту всі програми, за винятком камери, були від сторонніх розробників. Не забули виключити і людський фактор – весь тест проводила запрограмована робо-рука.

Спочатку Galaxy S23 Ultra лідирував. Південнокорейський флагман швидше впорався з софтом для оброблення фото і відео, однак iPhone 15 Pro Max відіграв усю перевагу і обігнав конкурента, коли справа дійшла до запуску ігор. За підсумком “яблучний” гаджет впорався з усіма 16-ма додатками за 1 хвилину 58 секунд і 50 мілісекунд, тоді як Galaxy S23 Ultra для цього знадобилося 2 хвилини 49 мілісекунд.

На другому етапі тестування флагмани мали запустити раніше відкриті додатки з оперативної пам’яті (у зворотному порядку). Тут iPhone 15 Pro Max знову впорався швидше з підсумковим результатом 46 секунд і 90 мілісекунд, тоді як у Galaxy S23 Ultra той самий процес зайняв на 2 секунди довше. Це при тому, що у смартфона Samsung 12 ГБ оперативної пам’яті проти 8 ГБ у “яблучного” гаджета.

Безумовно, різниця не така вже й суттєва, але вона все ж є. А значить, у шанувальників техніки Apple з’явився новий аргумент, який доводить перевагу їхніх смартфонів над Android.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • Тільки от Samsung S23 Ultra не є найшвидшим Android смартфоном на ринку. Тому Apple перемогла Samsung, але не Android.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024

    Як продовжити термін служби батареї смартфона: поради експертів

    Термін служби батареї смартфона можна значно продовжити, якщо дотримуватися кількох простих рекомендацій, які допомагають знизити…

    29.09.2024

    Opera випустила нові функції та оновлення з ШІ для браузерів Opera One і GX

    На заході Opera Browser Days компанія Opera представила оновлення для своїх браузерів Opera One та…

    29.09.2024

    Xiaomi 14T Pro виходить на європейський ринок без зарядного блоку

    Xiaomi вирішила виключити комплектний зарядний пристрій із європейської версії смартфона 14T Pro. Замість нього у…

    29.09.2024

    iPhone 16 Pro Max лідирує у тесті на час роботи батареї

    iPhone 16 Pro Max продемонстрував найкращий час автономної роботи серед популярних смартфонів, згідно з оновленим…

    29.09.2024

    Google представила технологію проектування мікросхем AlphaChip за допомогою ШІ

    Google презентувала нову технологію розробки мікросхем під назвою AlphaChip, що використовує штучний інтелект. AlphaChip реалізує…

    29.09.2024