Смартфони

Проблеми з iPhone 15 Pro та 15 Pro Max: перегрівання та пошкодження NFC

Share

Apple визнала, що з iPhone 15 Pro та 15 Pro Max дійсно виникають проблеми перегріву, і вказала на помилку в iOS 17 як причину. Вже готується виправлення, але виникла нова проблема – бездротове заряджання може пошкодити NFC-модуль. Наразі є лише кілька випадків, але їх виявилося достатньо для того, щоб не ігнорувати.

Актуальний досвід користувачів

На форумах MacRumors та в X (колишній Twitter) користувачі діляться власним досвідом щодо проблеми налаштування Apple Pay. Під час заміни телефонів в Apple Store працівники вказували, що NFC-модуль вийшов з ладу.

Користувачі виявили можливу причину – проблеми почались після використання ними бездротових зарядних панелей у своїх автомобілях BMW. І телефон не просто «мовчки» пошкодився, в деяких випадках він перейшов в режим відновлення даних. Не було жодних вказівок на дефектність пристрою, оскільки NFC-модуль також вийшов з ладу на замінених телефонах. За словами користувачів, раніше у них не було таких проблем з попередніми моделями iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі звіти надходять головним чином від власників iPhone 15 Pro, які керують автомобілями BMW, хоча один користувач з Toyota Supra 2023 також зазначив наявність проблем з Apple Pay на своєму 15 Pro.

На сайті ArenaEV, присвяченому автомобільній тематиці, вже робився огляд BMW i7 xDrive60, і Android-телефон, який використовувався під час тестів, залишився справним. Він нагрівався під час заряджання, але це не призводило до проблем. Отже, перегрів – це, ймовірно, не причина. Навіть iPhone 15 Pro Max нагрівався під час бенчмарку, але це не вплинуло на його роботу.

Якщо у вас є iPhone 15 Pro або 15 Pro Max і ви керуєте BMW, краще утримуватися від використання фірмового бездротового зарядного пристрою в автомобілі, щонайменше, доки Apple та BMW не визначать, що пішло не так, і не виправлять це. Зараз здається, що iPhone 15 і 15 Plus не мають цієї проблеми, але краще бути обережними.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
Tags: AppleBMW
  • Останні записи

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024

    Корпус Samsung Galaxy S25 Ultra отримає новий клас титану

    Це дозволить покращити структурну цілісність топового Samsung Galaxy S наступного покоління. Титан класу Grade 3…

    20.05.2024

    Firefox почне аналізувати пошукові запити користувачів

    Браузер Firefox почав вивчати пошукові запити користувачів. Як пояснили в компанії Mozilla, яка розробляє програму,…

    20.05.2024

    Компанія TCL представила унікальний смартфон, який можна скласти втричі

    Компанія TCL у рамках виставки Display Week 2024 у Каліфорнії представила прототип гнучкого смартфона TCL…

    20.05.2024