ТОП-3 бюджетних сучасних смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Мобільний телефон для сучасної людини – річ незамінна. Адже це і спілкування, коли є потреба, і доступ до мережі інтернет, і можливість знімати фото та знімати відео, а також виконувати безліч інших не менш важливих справ.

Реклама

Зараз ринок сучасних смартфонів багатий та різноманітний. Однак коли у вас є певний бюджет, який готові витратити на покупку нового девайсу, досить часто буває важко зупинитися на якомусь конкретному рішенні, адже асортимент справді величезний. Щоб трохи полегшити вам це завдання, пропонуємо до вашої уваги трійку найкращих бюджетних мобільних телефонів.

1. OPPO A17 4/64 Gb

Стильний та сучасний смартфон, що володіє широким функціоналом. Серед головних особливостей:

  • Восьмиядерний процесор від MediaTec + 4 Гбайт оперативної та 64 Гбайт вбудованої пам’яті;
  • Дисплей з діагоналлю 6.56 дюйми, виконаний за технологією IPS;
  • Основна 50-мегапіксельна камера;
  • Акумуляторна батарея на 5000 мА/год;
  • Сканер відбитка пальців + функція розпізнавання обличчя.

Словом, за свої гроші це дуже гідний апарат, якого більш ніж достатньо для повсякденних завдань.

2. Samsung Galaxy A23 4/64 Gb

Девайс від відомого корейського виробника має відомий дизайн, чудові фотоможливості та достатню потужність. Якщо конкретно, то гаджет працює на базі восьми ядерного чіпсету, укомплектований 4 Гбайт оперативної та 64 Гбайт постійної пам’яті (яку можна збільшити за допомогою microSD).

Серед інших “фішок” – багатообіцяюча основна камера з чотирма об’єктивами (один з яких на 50 Мп), 6.6-дюймовий тачскрин, акумулятор на 5000 мА/год за допомогою швидкої зарядки. Також є сканер відбитка пальців для захисту апарата від сторонніх очей.

3. Xiaomi Redmi Note 11 4/128 GB

Яскравий представник сімейства смартфонів від найвідомішого китайського бренду. Телефон приваблює не лише лаконічним зовнішнім виглядом, а й потужною апаратною складовою. Йдеться про чіп Qualcomm Snapdragon 680, 4 Гбайт ОЗП та 128 Гбайт ПЗУ. У той же час смартфон отримав великий 6.43-дюймовий екран, хорошу камеру, де основний сенсор має 50 Мп і потужну АКБ на 5000 мА/год. А ще смартфон має ІЧ-порт, що дозволяє керувати технікою як пультом дистанційного керування.

Звичайно, це далеко не весь перелік сучасних бюджетних мобільних телефонів. Однак, коли саме таку суму ви плануєте витратити на покупку нового гаджета, вищезгадані моделі слід розглядати насамперед – можливо, один із них це саме те, що вам потрібно.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: