Galaxy S23 Ultra виявився міцнішим за iPhone 15 Pro Max – відео

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Автори YouTube-каналу PhoneBuff порівняли міцність iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S23 Ultra у тестах із падінням на бетон. Загалом смартфони тричі впали з висоти в 130 см і один раз зі 140 см. Титанова рамка дійсно виявилася міцнішою за алюміній.

Реклама

Перший тест полягав у контрольованому скиданні смартфонів на задню панель. Кришки обох моделей вкрилися тріщинами, але в Galaxy “павутина” виявилася значно меншою. У результаті автори порахували, що в цьому тесті переміг S23 Ultra.

У другому випробуванні обидва смартфони впали на кут рамки. Титан iPhone виявився міцнішим за алюміній Galaxy – він не втратив форму, тоді як рамка S23 Ultra деформувалася в місці удару. Однак осколки заднього скла 15 Pro Max почали відклеюватися, а кришка Galaxy лише вкрилася дрібними тріщинами.

У третьому тесті смартфони скинули екранами вниз. Дисплеї не витримали і вкрилися тріщинами. При цьому Samsung і iPhone продовжили справно працювати. Наприкінці ролика автори повторили тест, але скинули пристрої з висоти в 140 см. S23 Ultra після цього майже не змінився, а від кришки iPhone відкололося ще кілька фрагментів скла.

У підсумку автори виставили бали кожному смартфону за показаний ними результат: iPhone 15 Pro набрав 37 балів, Galaxy S23 Ultra – 39. Головна причина програшу Apple – задня панель, від якої починають відвалюватися осколки скла після другого і наступних падінь.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ