Характеристики Google Pixel 8 підтверджено – в Мережі з’явилися фото коробки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У Мережі з’явились фотографії заводської упаковки смартфона Google Pixel 8, який має бути презентованим вже цього місяця. На коробці можна побачити, що модель буде мати дизайн, схожий на Pixel 7, хоча камери будуть займати явно більше місця. Окрім цього, модель має отримати датчики з більшим оптичним форматом та більшою світлочутливістю, ніж її попередник.

Реклама

На коробці також можна побачити інформацію про те, що у нового покоління смартфонів Google Pixel 8 буде підтримка 5G Sub-6. Також варто зауважити, що діагональ дисплея у Pixel 8 буде складати 6.2 дюйма. Базова конфігурація смартфона буде оснащена 128 ГБ внутрішньої пам’яті. У коробці зі смартфоном, окрім кабеля, має бути адаптер швидкої зарядки.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що за роботу нового Google Pixel 8 буде відповідальний чіпсет Tensor G3, який розробляється компанією Google. Очікується, що до його складу увійде надпродуктивне ядро Cortex-X3 з частотою до 2.91 ГГц, чотири продуктивні ядра Cortex A715 з частотою 2.37 ГГц, а також чотири енергоефективні ядра Cortex A510 з частотою 1.7 ГГц. За графічні задачі буде відповідати адаптер Mali G715.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMyDrivers

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ