Названо 5 нових функцій, якими обзавелася Siri c виходом iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливу увагу варто приділити поліпшенням, які торкнулися цифрового помічника Apple – Siri.

Виявляється, Siri тепер може читати статті в Safari. Просто скажіть: “Siri, прочитай це”, і вона прочитає весь сайт від початку до кінця.

Але це ще не все. Свіжа версія iOS впровадила низку не менш цікавих новинок для асистента:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Розмовляйте з Siri під час дзвінка

Дзвінок FaceTime Кредит: Apple

Користувачі iPhone тепер можуть взаємодіяти з Siri під час розмови по FaceTime або телефонного дзвінка. Співрозмовник на іншому кінці дроту чутиме вашу розмову з Siri, але не зможе почути відповідь Siri.

2. Запити Siri, що йдуть один за одним

Неприємно повторювати “Привіт, Siri”, коли у вас є кілька запитань або команд для цифрового асистента. Однак завдяки iOS 17 вам більше не доведеться викликати Siri знову і знову. Нове оновлення iOS тепер підтримує запити, що йдуть один за одним, а це означає, що ви можете викликати Siri кількома підказками, не пробуджуючи її повторно.

3. Siri знає вас набагато краще

Коли ви хочете написати повідомлення другу, вам більше не потрібно говорити: “Гей, Siri, напиши Тіні у WhatsApp”.

Додаток “Повідомлення” Кредит: Apple

Чому? Siri вже знає, в якому додатку ви віддаєте перевагу написанню повідомлень Тіні. Тому ви можете просто сказати: “Привіт, Siri, напиши Тіні”.

4. Припинити казати “Привіт, Сірі”

Вам більше не потрібно говорити “Привіт, Siri”. Наразі додавання “Привіт” є зайвим, так само, як і “www” перед написанням URL-адреси веб-сторінки. Тепер ви можете просто сказати “Siri”. Ви також можете перервати Siri, якщо передумаєте щодо запитання або команди, що дозволить вам замінити попередню підказку.

5. Два нових британських голоси Siri

Якщо ви з Великобританії і хочете, щоб Siri звучала більш звично, або, можливо, ви обожнюєте британський акцент, вам сподобається це нове оновлення. Apple додала два нових британських голоси, з яких ви можете вибрати один. Британські голоси Siri тепер мають загалом чотири версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.