Смартфони

Galaxy S24 Ultra може перейти на титан, але повторення цієї особливості iPhone 15 Pro може призвести до зворотного результату

Share

Вчора з’явилася інформація про те, що Galaxy S24 Plus може отримати трохи більший екран, ніж Galaxy S23 Plus, а в моделі Galaxy S24 Ultra може з’явитися багато нового. Сьогодні інсайдер, який був джерелом вчорашнього витоку інформації, повернувся з новими відомостями.

Інсайдер Samsung Ice Universe опублікував фотографію періодичної таблиці з підписом “22”. Не одразу хтось із підписників здогадався, що автор повідомлення намагається сказати, що Galaxy S24 Ultra матиме титановий корпус.

Galaxy S23 Ultra має алюмінієву рамку Armor, і її міцність – одна з причин, через яку цей телефон вважається одним із найкращих телефонів 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Титан міцніший і твердіший за алюміній, тому він може витримувати більший тиск. Він також стійкий до корозії і має більш преміальний вигляд.

Титан коштує дорожче за алюміній, і, якщо Samsung дійсно вирішить перейти на його використання, це може зробити Galaxy S24 Ultra дорожчим за Galaxy S23 Ultra, який і так коштує 1200 $.

Очікується, що Apple також буде використовувати титан у прийдешніх iPhone 15 Pro і Pro Max, і в численних повідомленнях йдеться про те, що це може бути одним із чинників, які сприяють підвищенню ціни на 200 $.

iPhone 14 Pro Max має рамку з нержавіючої сталі і при вазі 240 г є одним з найважчих телефонів, а титанова конструкція може зробити iPhone 15 Pro Max легше, оскільки титан легше нержавіючої сталі.

Те ж саме не можна сказати про Galaxy S24 Ultra. Титан щільніший за алюміній, а Galaxy S23 Ultra вже важить 234 грами. Використання титану може зробити наступника важчим, тому ми не впевнені, що Samsung варто йти на таку зміну.

З чуток, Galaxy S24 Ultra матиме трохи кращу задню камеру, швидшу зарядку і або Snapdragon 8 Gen 3, або новий чіп Exynos, залежно від регіону. Також у ньому може бути встановлений екран із частотою 144 Гц.

З огляду на те, що Galaxy Z Fold 5 був анонсований трохи раніше, ніж зазвичай, Samsung може анонсувати Galaxy S24 у січні, а не в лютому, але в цьому випадку ми обмежуємося лише припущеннями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleSamsung
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024