Galaxy S24 Ultra може перейти на титан, але повторення цієї особливості iPhone 15 Pro може призвести до зворотного результату

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора з’явилася інформація про те, що Galaxy S24 Plus може отримати трохи більший екран, ніж Galaxy S23 Plus, а в моделі Galaxy S24 Ultra може з’явитися багато нового. Сьогодні інсайдер, який був джерелом вчорашнього витоку інформації, повернувся з новими відомостями.

Інсайдер Samsung Ice Universe опублікував фотографію періодичної таблиці з підписом “22”. Не одразу хтось із підписників здогадався, що автор повідомлення намагається сказати, що Galaxy S24 Ultra матиме титановий корпус.

Galaxy S23 Ultra має алюмінієву рамку Armor, і її міцність – одна з причин, через яку цей телефон вважається одним із найкращих телефонів 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Титан міцніший і твердіший за алюміній, тому він може витримувати більший тиск. Він також стійкий до корозії і має більш преміальний вигляд.

Титан коштує дорожче за алюміній, і, якщо Samsung дійсно вирішить перейти на його використання, це може зробити Galaxy S24 Ultra дорожчим за Galaxy S23 Ultra, який і так коштує 1200 $.

Очікується, що Apple також буде використовувати титан у прийдешніх iPhone 15 Pro і Pro Max, і в численних повідомленнях йдеться про те, що це може бути одним із чинників, які сприяють підвищенню ціни на 200 $.

iPhone 14 Pro Max має рамку з нержавіючої сталі і при вазі 240 г є одним з найважчих телефонів, а титанова конструкція може зробити iPhone 15 Pro Max легше, оскільки титан легше нержавіючої сталі.

Те ж саме не можна сказати про Galaxy S24 Ultra. Титан щільніший за алюміній, а Galaxy S23 Ultra вже важить 234 грами. Використання титану може зробити наступника важчим, тому ми не впевнені, що Samsung варто йти на таку зміну.

З чуток, Galaxy S24 Ultra матиме трохи кращу задню камеру, швидшу зарядку і або Snapdragon 8 Gen 3, або новий чіп Exynos, залежно від регіону. Також у ньому може бути встановлений екран із частотою 144 Гц.

З огляду на те, що Galaxy Z Fold 5 був анонсований трохи раніше, ніж зазвичай, Samsung може анонсувати Galaxy S24 у січні, а не в лютому, але в цьому випадку ми обмежуємося лише припущеннями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.