Sony почала продажі компактного смартфона Sony Xperia 5 V із флагманськими характеристиками за €999

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій отримав 6,1-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FullHD+, співвідношенням сторін 21:9 і частотою оновлення 120 Гц.

Усередині нього працює потужний процесор Snapdragon 8 Gen 2, 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішнього накопичувача, який можна розширити за допомогою microSD карти.

Акумулятор новинки має ємність 5000 мАг і підтримку швидкої зарядки потужністю 30 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера смартфона має роздільну здатність 48 Мп і використовує 52-мегапіксельний датчик Exmore T. За замовчуванням камера робить знімки з роздільною здатністю 12 Мп. Також варто відзначити 12-мегапіксельний ультраширококутний об’єктив.

Xperia 5 V вирізняється високою міцністю завдяки захисту від води і пилу за стандартом IP68 і використанню скла Gorilla Glass Victus 2.

Смартфон уже доступний для купівлі в багатьох європейських країнах, включно з Францією, Німеччиною та Іспанією, за ціною €999.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.