Xiaomi 13T розпакували до презентації – відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні прем’єри Xiaomi 13T один з екземплярів смартфона опинився в руках автора YouTube-каналу Vy Vo Xuan. Блогер провів розпакування пристрою і розповів про його ключові характеристики. Крім того, сам виробник опублікував кілька тизерів майбутньої новинки.

Промоматеріали і відеоролик підтвердили чутки про те, що камери 13T і 13T Pro вендор розробляв спільно з компанією Leica. На рекламних зображеннях також видно відомості про пам’ять “прошки” – новинка отримає ОЗП стандарту LPDDR5X і накопичувач UFS 4.0.

У відеоролику з розпакуванням засвітилася базова версія смартфона. На транспортувальній плівці зазначено, що апарат буде оснащений 144-герцевим AMOLED-екраном, 4-нм процесором, захистом від води і пилу за стандартом IP68, а також АКБ на 5000 мАг зі швидкою 67-ватною зарядкою. Автор відео уточнює, що діагональ дисплея, прикритого склом Corning Gorilla Glass 5, становить 6,67 дюйма, а роздільна здатність – 1220×2712 пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер також повідомив, що смартфон працює під управлінням прошивки MIUI 14 на базі Android 13 і побудований на базі процесора MediaTek Dimensity 8200 Ultra, що працює у зв’язці з 12 ГБ ОЗП. Ця комбінація дає змогу смартфону набрати в бенчмарку AnTuTu 864 880 балів. Роздільна здатність основної камери становить 50 Мп, двох допоміжних – 50 і 12 Мп.

Презентація серії смартфонів Xiaomi 13T відбудеться 26 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.