Смартфони

Класні додатки для очищення пам’яті Android від сміття та непотрібних файлів

Share
Час читання: 2 хв.

Очищення кешу і видалення файлів, невикористовуваних програм, допоможуть не тільки звільнити пам’ять, а й прискорити роботу системи. Як звільнити місце на телефоні Андроїд:

Google Files

Цей простий додаток-файловий менеджер дає змогу видалити непотрібні файли з пам’яті пристрою. У розділі “Очищення” можна побачити, які файли займають місце, видалити невикористаний кеш і недавно завантажені файли.

Телефонний майстер

Ця програма дозволяє видаляти тимчасові файли одним натисканням. Він пропонує швидкий підрахунок кешу додатків і проводить глибоке очищення, включно з пошуком спаму і видаленням непотрібних APK-файлів. Важливо відзначити, що тут немає нав’язливої реклами.

1Tap Cleaner

Цей додаток надає можливість очистити кеш, історію пошуку і журнал дзвінків як окремо, так і всі відразу. Він також аналізує вбудовану пам’ять пристрою і SD-карту, дозволяючи групувати додатки для роздільного очищення.

Junk Cleaner

Це простий додаток зі зрозумілим інтерфейсом, який показує всі файли, які можна видалити. Файли розділені на розділи, починаючи з невстановлених APK і закінчуючи розмитими фотографіями. Ви можете просто вибрати непотрібні дані та позбутися їх.

One ToolKit

One ToolKit – це утиліта з безліччю функцій, включно зі швидким очищенням кешу і тимчасових файлів. Вона також надає можливість видалити дані тільки для певної соцмережі або месенджера.

Avast Cleanup

Цей додаток не тільки очищає кеш, а й допомагає організувати медіафайли. Ви можете зручно сортувати фотографії, скріншоти і відео, а також швидко скопіювати їх на “Google Диск”, Dropbox або OneDrive.

CCleaner

CCleaner – це мобільна версія популярної програми для Windows, яка виконує аналогічні функції. Вона швидко аналізує пам’ять пристрою, сортує файли за типами та пропонує оптимізацію. Можлива також купівля Pro-версії для щоденного автоматичного очищення та оптимізації.

Сподіваємося, тепер очищення пам’яті телефону для вас не проблема.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Android
  • Останні записи

    ChatGPT-o1 за годину зробив те, що інженеру NASA знадобилося 10 місяців

    Нещодавно науковий співробітник NASA Кайл Кабасарес повідомив, що нова версія нейромережі ChatGPT-o1 змогла написати код…

    17.09.2024

    Apple випадково розсекретила деталі про новий Mac mini з великою кількістю USB-C портів

    У загальнодоступній версії macOS Sequoia, що вийшла цієї ночі, Apple випадково розкрила інформацію про наступне…

    17.09.2024

    Вийшла нова версія планшета Redmi Pad Pro від Xiaomi

    Компанія Xiaomi, через пів року після випуску Redmi Pad Pro, презентувала нову версію планшета. Ця…

    17.09.2024

    Синхронізація сповіщень між усіма пристроями може стати новою функцією Android

    Google розробляє нову функцію, яка дозволить синхронізувати сповіщення між пристроями на базі Android. Наразі її…

    17.09.2024

    У Великій Британії компанії Meta дозволили використовувати публічні дані користувачів Facebook та Instagram для навчання ШІ

    Meta отримала дозвіл від влади Великої Британії на використання публічних даних з Facebook та Instagram…

    16.09.2024

    iOS 18 офіційно доступна: Власники старих iPhone можуть радіти

    Відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18 та iPadOS 18, які принесли нові можливості для кастомізації робочого…

    16.09.2024