Класні додатки для очищення пам’яті Android від сміття та непотрібних файлів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Очищення кешу і видалення файлів, невикористовуваних програм, допоможуть не тільки звільнити пам’ять, а й прискорити роботу системи. Як звільнити місце на телефоні Андроїд:

Реклама

Google Files

Цей простий додаток-файловий менеджер дає змогу видалити непотрібні файли з пам’яті пристрою. У розділі “Очищення” можна побачити, які файли займають місце, видалити невикористаний кеш і недавно завантажені файли.

Телефонний майстер

Ця програма дозволяє видаляти тимчасові файли одним натисканням. Він пропонує швидкий підрахунок кешу додатків і проводить глибоке очищення, включно з пошуком спаму і видаленням непотрібних APK-файлів. Важливо відзначити, що тут немає нав’язливої реклами.

1Tap Cleaner

Цей додаток надає можливість очистити кеш, історію пошуку і журнал дзвінків як окремо, так і всі відразу. Він також аналізує вбудовану пам’ять пристрою і SD-карту, дозволяючи групувати додатки для роздільного очищення.

Junk Cleaner

Це простий додаток зі зрозумілим інтерфейсом, який показує всі файли, які можна видалити. Файли розділені на розділи, починаючи з невстановлених APK і закінчуючи розмитими фотографіями. Ви можете просто вибрати непотрібні дані та позбутися їх.

One ToolKit

One ToolKit – це утиліта з безліччю функцій, включно зі швидким очищенням кешу і тимчасових файлів. Вона також надає можливість видалити дані тільки для певної соцмережі або месенджера.

Avast Cleanup

Цей додаток не тільки очищає кеш, а й допомагає організувати медіафайли. Ви можете зручно сортувати фотографії, скріншоти і відео, а також швидко скопіювати їх на “Google Диск”, Dropbox або OneDrive.

CCleaner

CCleaner – це мобільна версія популярної програми для Windows, яка виконує аналогічні функції. Вона швидко аналізує пам’ять пристрою, сортує файли за типами та пропонує оптимізацію. Можлива також купівля Pro-версії для щоденного автоматичного очищення та оптимізації.

Сподіваємося, тепер очищення пам’яті телефону для вас не проблема.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ