Прихована функція iOS 17 зробить ваш iPhone зручнішим

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Власники iPhone новіше моделі iPhone XS, можуть оновитися до iOS 17.

Реклама

Серед нових функцій ви знайдете інтерактивні віджети, режим StandBy та NameDrop. Однак є ще одна не так відома опція в iOS 17, яка зробить ваш iPhone більш продуктивним.

Йдеться про Відгук торкання (Haptic Touch), функцію, що забезпечує вібрацію під час тривалого натискання на значки додатків: зображення, чати, електронні листи тощо. Haptic Touch вперше з’явився на iPhone XR, але в iOS 17 ця функція має тонке налаштування, що дає змогу зручно налаштувати її для користувача та підвищити продуктивність пристрою під час використання.

Щоб налаштувати вібрацію відгуку в iOS 17, просто відкрийте розділ “Спеціальні можливості” в налаштуваннях, виберіть “Вібрація під час торкання”, і задайте зручне значення (після перезавантаження iOS 17 налаштування автоматично буде виставлено на значення “Default”). Apple також додала зручну функцію тестування, щоб ви відразу ж відчули різницю в часі відгуку.

У попередній версії iOS 16 для цієї функції були доступні варіанти “Швидко” і “Повільно”, де перший відповідає поточному значенню “Default” в iOS 17. Простими словами, iOS 17 пропонує абсолютно новий рівень швидкості відгуку.

Імовірно, Apple удосконалила таку функцію, щоб спростити навігацію по iPhone для більшості користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: