Новий «бюджетний» iPhone від Apple може коштувати $550

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна знизиться за рахунок звичайного екрана замість рідкокристалічного.

Одна з трьох нових моделей iPhone, які Apple збирається випустити цієї осені, буде коштувати «всього» $550, що робить її значно доступнішою за інші смартфони компанії. Про це повідомляє «Вести-Экономика» з посиланням на авторитетні джерела в Bloomberg, Wall Street Journal, Morgan Stanley.

Відомо, що цей iPhone матиме рідкокристалічний дисплей з діагоналлю 6,1 дюйми, стверджує аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо, відомий досить точною інсайдерською інформацією про новинки Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед причин, чому новинка може коштувати дешевше, ніж iPhone X, називають менш просунутий екран: замість OLED-дисплея буде використовуватися звичайний LCD. Залежно від обсягу пам’яті версія з однією SIM-картою обійдеться в $550-650, для двох – в $650-750.

Ця модель може стати настільки популярною, що протягом найближчого року після презентації на неї буде припадати 65-75% від загального продажу «айфонів».

Крім того, восени Apple збирається представити iPhone X другого покоління з діагоналлю в 5,8 дюйма (така ж діагональ у першому поколінні iPhone X) і iPhone-гігант з діагональю 6,5 дюйма (16,5 см). Обидві моделі матимуть OLED-дисплеї та потрійну камеру.

Їх ціна поки що невідома, але може починатися з $900, стверджують інсайдери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.