Усі нові функції для AirPods в iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple створює всі умови, щоб прослуховування наближалося до ідеалу з кожним оновленням. Для iOS 17 Airpods – не просто аксесуар, а важливий елемент функціональності. Ось що вони можуть.

Адаптивне аудіо

Адаптивне аудіо або адаптивне управління шумом – це функція, яка об’єднує активне шумопоглинання і прозорий режим в AirPods Pro 2. Вона дає змогу автоматично налаштовувати гучність аудіо залежно від навколишніх умов.

Режим управління шумом пригнічує непотрібні звуки, як-от шум літаків, і водночас пропускає важливі звуки, як-от голос людини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб увімкнути адаптивне аудіо, потрібно під’єднати AirPods Pro 2 до смартфона, відкрити панель управління, утримувати повзунок гучності та вибрати відповідну опцію.

Фокус на розмовах

Функція фокусування на розмовах також є частиною адаптивного аудіо. Вона розпізнає розмови і знижує гучність мультимедійного контенту, а також пригнічує фоновий шум, забезпечуючи поліпшену чутність голосів. Приголомшливі фішки iOS 17!

Персоналізована гучність

Адаптивне аудіо також пропонує персоналізовану гучність, яка автоматично налаштовує рівень звуку відповідно до вподобань користувача та умов навколишнього середовища. Згодом iPhone запам’ятовує вподобання і налаштовує звук відповідним чином.

Вимкнення та увімкнення звуку

Розмову можна призупинити або відновити дотиком до навушника AirPods Pro або AirPods 3 покоління. На AirPods Max для цього слід повернути коліщатко Digital Crown.

Перемикання між пристроями

AirPods Pro 2 автоматично перемикаються між різними пристроями Apple з iOS 17 значно швидше.

Темний режим

Тепер, коли AirPods під’єднано до iPhone у темному режимі, спливаюче вікно під’єднання також матиме темну тему, що робить його більш узгодженим з рештою інтерфейсу.

Як вам нові фішки iOS 17?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.