Смартфони

Google Pixel 9 буде сильно відставати від інших флагманів за ігровою продуктивністю

Share

Tensor G2 оснащений семиядерним графічним процесором Arm Mali-G710 і не може зрівнятися з топовими ігровими телефонами. Ви, безумовно, зможете грати в ігри на Pixel 7, але враження будуть у кращому разі задовільними, плюс ви не зможете грати у вимогливі ігри на максимальних налаштуваннях.

Водночас інші телефони високого класу, наприклад Galaxy S23 Ultra, легко справляються з інтенсивними іграми. Ба більше, новий iPhone 15 Pro порівнюють із портативними ігровими консолями завдяки поліпшеному графічному процесору з підтримкою масштабування й апаратного прискорення трасування променів. На iPhone 15 Pro можна буде навіть грати в нативні версії деяких високобюджетних ігор.

Очікується, що Tensor G3 буде оснащений десятиядерним графічним процесором Arm Immortalis G715, що дасть змогу підвищити графічну продуктивність приблизно на 15%. Arm Immortalis-G715 також підтримує трасування променів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть із G715 Pixel 8 відставатиме за графічною продуктивністю від телефонів на базі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Більшість покупців, ймовірно, змиряться з цим, оскільки телефони Pixel відомі своїми камерами та функціями машинного навчання, а не потужністю. Однак трохи насторожує той факт, що наступного року Pixel 9 також буде оснащений таким же графічним процесором. Але оскільки до виходу цього телефону ще понад рік, поки що нічого не можна сказати з упевненістю.

Що стосується Tensor G3, то він, найімовірніше, матиме нове компонування ядер 1+4+4 з більш сучасними, але не новітніми ядрами ARM. Також очікується, що він буде краще справлятися з тепловиділенням, що, безумовно, оцінять шанувальники Pixel, оскільки Pixel на базі Tensor легко нагріваються.

Google вже показала, який вигляд має Pixel 8, а повністю лінійка буде представлена 4 жовтня. Очікується, що телефони матимуть трохи менші екрани, ніж попередні моделі, більшу основну камеру, нову надшироку камеру, збільшені акумулятори та підтримку більш високої швидкості зарядки.

З чуток, телефони отримають тривалішу програмну підтримку порівняно з моделями поточного покоління, яким було обіцяно три оновлення ОС і п’ять років підтримки безпеки. Є також невелика ймовірність, що вони будуть дорожчими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024

    Чому на флешці не варто довго зберігати важливі файли

    Багато людей роками зберігають файли на USB-флеш-накопичувачах. На перший погляд, цей підхід є абсолютно правильним.…

    13.05.2024

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024