Categories: Смартфони

Huawei P20 Pro назвали найкращим смартфоном для фото

Share

Компанія Huawei оголосила, що флагманський P20 Pro потрапив в число кращих продуктів 2018 року за версією авторитетної асоціації Technical Image Press Association. Зокрема, апарат став переможцем в номінації «Кращий смартфон для фото».

Huawei P20 Pro був обраний переможцем у номінації «Кращий смартфон для фото» представниками 29 видань з усього світу. Процес відбору супроводжувався дискусіями, порівняльними тестами і оцінками. Новий флагман Huawei вперше отримав потрійну основну камеру Leica. До складу основної камери увійшли 40-мегапіксельний RGB-сенсор, 20-мегапіксельний монохромний сенсор і 8-мегапіксельний модуль з телеоб’єктивом і оптичною стабілізацією зображення. Доповнює все це система Master AI, в реальному часі розпізнає більше 500 видів сцен в 19 категоріях і миттєво підбирає оптимальні параметри зйомки.

«Смартфони Huawei серії P завжди виділялися особливо якісними камерами. Huawei P20 Pro, вперше в історії отримав потрійну камеру Leica, продовжує традицію. З ним будь-який, навіть початківець користувач зможе отримувати яскраві і цікаві знімки. Ми хотіли б подякувати TIPA за визнання наших нових флагманських продуктів і присудження цього почесного титулу. У найближчому майбутньому ви побачите ще чимало нових технологічних рішень », – розповів віце-президент мобільного підрозділу Huawei Consumer Business Group Лі Чанчжу.

«Уже другий рік поспіль асоціація TIPA нагороджує смартфони Huawei, відзначаючи їх видатні здібності в області фотографії. Новий флагман P20 Pro, створений у співпраці з Leica, який став великим кроком у розвитку технологій мобільної фотографії », – додав президент TIPA Томас Герверс.

Високо оцінили камеру P20 Pro і фахівці лабораторії DxOMark, що спеціалізується на перевірці якості фототехніки. Більш того, флагман Huawei отримав найвищі на сьогоднішній день оцінки в своїй категорії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Раніше кожне наступне покоління камер смартфонів виявлялося лише трохи краще за своїх попередників. Однак оцінка фотознімків і ретельне тестування камер Huawei P20 Pro показали, що компанії Huawei вдалося зробити стрибок вперед на два або навіть три покоління. Результати по-справжньому хороші. Потрійна камера P20 Pro – це найсильніша інновація, яку ми коли-небудь бачили в області технологій мобільної фотографії. Вона задає нові стандарти для всього ринку », – зазначив Ларс Рем, представник DxOMark.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024