Huawei P20 Pro назвали найкращим смартфоном для фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei оголосила, що флагманський P20 Pro потрапив в число кращих продуктів 2018 року за версією авторитетної асоціації Technical Image Press Association. Зокрема, апарат став переможцем в номінації «Кращий смартфон для фото».

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro був обраний переможцем у номінації «Кращий смартфон для фото» представниками 29 видань з усього світу. Процес відбору супроводжувався дискусіями, порівняльними тестами і оцінками. Новий флагман Huawei вперше отримав потрійну основну камеру Leica. До складу основної камери увійшли 40-мегапіксельний RGB-сенсор, 20-мегапіксельний монохромний сенсор і 8-мегапіксельний модуль з телеоб’єктивом і оптичною стабілізацією зображення. Доповнює все це система Master AI, в реальному часі розпізнає більше 500 видів сцен в 19 категоріях і миттєво підбирає оптимальні параметри зйомки.

«Смартфони Huawei серії P завжди виділялися особливо якісними камерами. Huawei P20 Pro, вперше в історії отримав потрійну камеру Leica, продовжує традицію. З ним будь-який, навіть початківець користувач зможе отримувати яскраві і цікаві знімки. Ми хотіли б подякувати TIPA за визнання наших нових флагманських продуктів і присудження цього почесного титулу. У найближчому майбутньому ви побачите ще чимало нових технологічних рішень », – розповів віце-президент мобільного підрозділу Huawei Consumer Business Group Лі Чанчжу.

«Уже другий рік поспіль асоціація TIPA нагороджує смартфони Huawei, відзначаючи їх видатні здібності в області фотографії. Новий флагман P20 Pro, створений у співпраці з Leica, який став великим кроком у розвитку технологій мобільної фотографії », – додав президент TIPA Томас Герверс.

Huawei P20 Pro

Високо оцінили камеру P20 Pro і фахівці лабораторії DxOMark, що спеціалізується на перевірці якості фототехніки. Більш того, флагман Huawei отримав найвищі на сьогоднішній день оцінки в своїй категорії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Раніше кожне наступне покоління камер смартфонів виявлялося лише трохи краще за своїх попередників. Однак оцінка фотознімків і ретельне тестування камер Huawei P20 Pro показали, що компанії Huawei вдалося зробити стрибок вперед на два або навіть три покоління. Результати по-справжньому хороші. Потрійна камера P20 Pro – це найсильніша інновація, яку ми коли-небудь бачили в області технологій мобільної фотографії. Вона задає нові стандарти для всього ринку », – зазначив Ларс Рем, представник DxOMark.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.