Categories: Смартфони

Xiaomi Mi Note 4: технічні характеристики, особливості та дата презентації

Share

Зовсім скоро китайська Xiaomi анонсує відразу кілька нових мобільних пристрої, серед яких виявляться модулі Mi 6X , Mi A2, Redmi S2 , Mi Max 3 і ще парочка. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 22 квітня, презентація смартфона Xiaomi Mi Note 4 відбудеться раніше наміченого терміну. За даними китайських ЗМІ, цей телефон буде представлений не восени, як його попередники, а разом з флагманським Mi 7, тобто обидва смартфона анонсують в один день.

Таким чином, Xiaomi одночасно представить публіці два телефони – Mi 7 і його збільшену в розмірах версію в особі Mi Note 4, однак вона отримає більш слабкий процесор. За даними джерел, новинка зможе похвалитися чіпом Snapdragon 710 (Snapdragon 670), 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійною 16 Мп основною і 20 Мп фронтальною камерами, а також 6-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD +, заснованим на органічних світлодіодах.

Поки що невідомо, чи отримає Xiaomi Mi Note 4 виріз в екрані, який буде присутній в моделі Mi 7, проте це вкрай ймовірно. Як відомо, останній отримає вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, але що більш важливо – повноцінний сканер особи 3D Face, який буде повністю аналогічний такому як в iPhone X. З якихось невідомих причин Xiaomi поспішає з випуском всіх своїх мобільних пристроїв, в результаті чого вони надійдуть на полиці магазинів раніше ніж через рік з моменту появи своїх попередників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі вважають, що Xiaomi збирається анонсувати в другій половині 2018 року нові смартфон, які стануть поліпшеними версіями Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5 Pro і інших телефонів. Наскільки все це правда – невідомо, однак не можна виключати ймовірність такого розвитку подій. Очікується, що Mi Note 4 отримає роз’єм USB Type-C, а також скляний корпус, а разом з ним виробник напевно вмонтує в телефон індукційну котушку, що дозволяє забезпечити підтримку технології бездротової зарядки.

За останніми інсайдерських відомостями, офіційна презентація Xiaomi Mi 7 відбудеться в червні-липні нинішнього року, а разом з ним публіці покажуть і новий Mi Note 4. На обидва телефони прямо «з коробки» гарантовано буде встановлена прошивка MIUI 9, заснована на Android Oreo з підтримкою швидких оновлень Project Treble .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024