Xiaomi Mi Note 4: технічні характеристики, особливості та дата презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім скоро китайська Xiaomi анонсує відразу кілька нових мобільних пристрої, серед яких виявляться модулі Mi 6X , Mi A2, Redmi S2 , Mi Max 3 і ще парочка. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 22 квітня, презентація смартфона Xiaomi Mi Note 4 відбудеться раніше наміченого терміну. За даними китайських ЗМІ, цей телефон буде представлений не восени, як його попередники, а разом з флагманським Mi 7, тобто обидва смартфона анонсують в один день.

Таким чином, Xiaomi одночасно представить публіці два телефони – Mi 7 і його збільшену в розмірах версію в особі Mi Note 4, однак вона отримає більш слабкий процесор. За даними джерел, новинка зможе похвалитися чіпом Snapdragon 710 (Snapdragon 670), 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійною 16 Мп основною і 20 Мп фронтальною камерами, а також 6-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD +, заснованим на органічних світлодіодах.

Поки що невідомо, чи отримає Xiaomi Mi Note 4 виріз в екрані, який буде присутній в моделі Mi 7, проте це вкрай ймовірно. Як відомо, останній отримає вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, але що більш важливо – повноцінний сканер особи 3D Face, який буде повністю аналогічний такому як в iPhone X. З якихось невідомих причин Xiaomi поспішає з випуском всіх своїх мобільних пристроїв, в результаті чого вони надійдуть на полиці магазинів раніше ніж через рік з моменту появи своїх попередників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі вважають, що Xiaomi збирається анонсувати в другій половині 2018 року нові смартфон, які стануть поліпшеними версіями Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5 Pro і інших телефонів. Наскільки все це правда – невідомо, однак не можна виключати ймовірність такого розвитку подій. Очікується, що Mi Note 4 отримає роз’єм USB Type-C, а також скляний корпус, а разом з ним виробник напевно вмонтує в телефон індукційну котушку, що дозволяє забезпечити підтримку технології бездротової зарядки.

За останніми інсайдерських відомостями, офіційна презентація Xiaomi Mi 7 відбудеться в червні-липні нинішнього року, а разом з ним публіці покажуть і новий Mi Note 4. На обидва телефони прямо «з коробки» гарантовано буде встановлена прошивка MIUI 9, заснована на Android Oreo з підтримкою швидких оновлень Project Treble .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.